Üzletünk címe: 1155 Budapest, Széchenyi út 11. Nyitva: H-P 10-18 - Tel: (1) 479-0692

Ezen szolgáltatásunk díjmentes a garanciaidő első évében azon ügyfeleknek akik a vásárolt terméket házhozszállítással rendelték meg.

A szolgáltatás tartalmazza a meghibásodott eszköz az ország bármely pontjáról történő elszállítását, valamint visszaszállítását a garanciaidő első évében. Az igényét bejelentheti bármely elérhetőségünkön (telefon, e-mail, fax).

12 hónap után az ún. gyártói garancia érvényesítéséhez a meghibásodott termékre az ingyenes garanciafutár nem vehető igénybe!

Az igényléshez szükséges adatok:

 

  • Vásárlás dátuma és a vevő pontos neve vagy a számla sorszáma:
  • Felvétel dátuma: (az a nap amikorra a futárt rendelni szeretné, figyelembe véve a lent található információkat!)
  • Felvételi hely pontos neve és címe:
  • Telefonos elérhetőség:
  • Pontos hibaleírás:
  • Megfelelő csomagolás (gyári doboz / csomagolás):

 

Az esetleges szállítási sérülésekre (és annak elkerülése miatt) csak a gyári csomagolásban átadott termékekre tudunk szállítási garanciát vállalni. 

 

Felhívjuk figyelmét hogy adott munkanap 13 óráig leadott igényeket másnapon, 13 óra után leadott igényeket csak a leadást követő második munkanapon tudjuk legkorábban elhozatni a futárszolgálattal. Pontos időpont meghatározására lehetőség nincs. A futár munkanapokon 9-17 óra között veszi fel a terméket.

 

Amennyiben a termék hibája nem garanciális eredetű (pl: szoftverhiba, teszt ok (a hiba nem tapasztalható), természetes elhasználódás: por okozta ventillátor kopás stb.) úgy az oda-vissza szállítás kiszámlázásra kerül mely bruttó 3.600Ft. A szolgáltatás igénybevételével elfogadottnak tekinti a fenti feltételeket!