RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Rendelés feldolgozása:
A megrendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre, mely a rendelés befogadását igazolja.
(Ha rendelésétől számított pár órán belül nem kap automatikus visszaigazolást e-mailben, kérjük, jelezze felénk, hiszen előfordulhat technikai probléma, vagy akár Ön is elgépelhette email címét!)
Kérjük minden esetben várja meg a termék beérkezését, előkészítését igazoló értesítő (második) e-mailt is, melyet minden esetben 1 munkanapon belül elküldünk.
Ez az e-mail a visszaigazolása annak hogy a termék a szállításra készen áll vagy átvehető személyesen.

Teljesítési határidő:
A teljesítési határidő a megrendelés visszaigazolásától számítva 1-3 munkanap. Ezen határidőtől való eltérést jelezzük, egyeztetjük a megrendelővel minden esetben e-mailben és/vagy telefonon.

Átvételi módok:

  • Személyes átvétel üzletünkben: Lehetősége van üzletünkben nyitvatartási időben a termék átvételére  a visszaigazoló e-mailben leírt időpont után 3 munkanapig. (Üzletünkben történő átvétel esetén nincs szállítási díj, rejtett költség!)

Címünk:1155 Budapest, Széchenyi út 11. nyitva: H-P 10-18 óráig.

  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: szállítási idő: feladástól számított 1-2 munkanap,  ára bruttó 1.397Ft ,
  • Szállítás GLS csomagpontra: Az termék kiszállítását kérheti az Ön által kiválasztott csomagpontra is. Mely időtartamban rugalmasabb átvételi lehetőséget biztosít.

Ide kattintva megnézheti, Önnek melyik a legmegfelelőbb csomagpont: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Fizetési módok:

  • Banki átutalás: A fizetés történhet banki átutalással. A megrendelés feldolgozását követően kollégánk elküldi Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat, díjbekérőt. Miután átutalása beérkezett, átadjuk csomagját a futárszolgálatnak kiszállítás céljából vagy értesítjük Önt a személyes átvétel lehetőségéről.
  • Utánvét: A fizetés történhet készpénzben közvetlenül a csomag átvételekor, melyet a csomag kézbesítését végző futárnak szükséges átadni. Ebben az esetben megrendelés után átadjuk a futárszolgálat részére a küldeményt, amit az Ön által megadott címre kiszállítanak.
  • Online bankkártyás fizetés: webáruházunkban bankkártyával fizethet a megrendelés lezárásakor Paylike biztonságos fizetés használatával
  • Készpénzes fizetés: üzletünkben készpénzzel (HUF) fizethet
  • Bankkártyás fizetés: üzletünkben bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk POS terminálon keresztül