RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Weboldalunkon ha a termék adatlapján a „Készleten” felirat látható akkor az az üzletünkben készletünkről megvásárolható, egyéb esetben a felirat nem látható és a szállítási határidő 1-7 nap terméktől függően és a rendelés leadása után tájékoztatjuk a pontos szállításról.

Lehetőség van a  weboldalunkon nem megtalálható termékeket megrendelni illetve aktuális árairól is érdeklődni melyet írásban várunk a webshop@rhw.hu e-mail címre.

Rendelés feldolgozása:
A megrendelés elküldése után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre, mely a rendelés befogadását igazolja.
(Ha rendelésétől számított 1 órán belül nem kap automatikus visszaigazolást e-mailben, kérjük, jelezze felénk, hiszen előfordulhat technikai probléma, vagy akár Ön is elgépelhette email címét!)

Kérjük minden esetben várja meg a termék előkészítését igazoló értesítő (második) e-mailt is, melyet minden esetben elküldünk.
Ez az e-mail a visszaigazolása annak hogy a termék a szállításra készen áll vagy átvehető személyesen. 

Átvételi módok:

  • Személyes átvétel üzletünkben: Lehetősége van üzletünkben nyitvatartási időben a termék átvételére  a visszaigazoló e-mail után 2 munkanapig. (Üzletünkben történő átvétel esetén nincs szállítási díj, rejtett költség!)
    Címünk:1155 Budapest, Széchenyi út 11. – nyitva: H-P 10-18 óráig.
  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: szállítási idő: feladástól számított 1 munkanap,  átutalásos fizetés esetén kedvezményesen bruttó 1.790Ft minden más esetben bruttó 1.990 Ft és az utánvét kezelés díja +490Ft.
  • Szállítás GLS csomagpontra: Az termék kiszállítását kérheti az Ön által kiválasztott csomagpontra is. Mely időtartamban rugalmasabb átvételi lehetőséget biztosít.

Ide kattintva megnézheti, Önnek melyik a legmegfelelőbb csomagpont: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Fizetési módok:

  • Banki átutalás: A fizetés történhet banki átutalással. Miután átutalása beérkezett, átadjuk csomagját a futárszolgálatnak kiszállítás céljából vagy értesítjük Önt a személyes átvétel lehetőségéről.  A banki átutaláshoz szükséges adatok: Royal Szilícium Technika Kft. – számlaszám: 11715007-21534960 – Kérjük a megrendelés számát a közlemény rovatban feltüntetni!
  • Utánvét: A fizetés történhet készpénzben közvetlenül a csomag átvételekor, melyet a csomag kézbesítését végző futárnak szükséges átadni. Ebben az esetben megrendelés után átadjuk a futárszolgálat részére a küldeményt, amit az Ön által megadott címre kiszállítanak.
  • Online bankkártyás fizetés: (Folyamatban, átmenetileg szünetel.)
  • Készpénzes fizetés: üzletünkben készpénzzel (HUF) fizethet
  • Bankkártyás fizetés: üzletünkben bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítunk POS terminálon keresztül.